2018 lisi o le lalolagi e sefulu fa'ailoga elevise, fa'atasi ai ma fa'asologa fa'asologa e tolu i Europa, Amerika ma Iapani

I le avea ai ma se laumua maualuga ma alamanuia maualuga-tekonolosi, o le lifi e masani ona fausia ai se tulaga o le tele o oligarch monopoly tauvaga pe a maeʻa se vaitaimi o atinaʻe.I le taimi nei, i totonu o le elevator brands e sili atu ona lauiloa ma iloa e tagata faʻaoga i le maketi a Saina, o le tulaga o le tolu faasologa o elevators i Europa, Amerika ma Iapani ua fausia.O le isi, mai le vaaiga o le malosi atoatoa, o le a matou filifilia Europa, Amerika ma Iapani faʻailoga i totonu o le lalolagi e sefulu faʻailoga eletise i le 2018 (e leai se faʻatonuga) mo lau faʻamatalaga.

Walker elevator · Europa · malosi atoatoa: ★★★★

Walker elevator (Saina) Co., Ltd., o loʻo i totonu o le Aai o Huzhou, Itumalo o Zhejiang, o se atinaʻe faʻapisinisi mai fafo na faʻatuina ma le faʻatagaina a le malo o le itumalo o Zhejiang.O lo'o i ai le vasega a le atunu'u o le gaosiga o le lifi ma le vasega o le fa'apipi'iina, suiga ma le tausiga.O vaega autu o le lifi o uluai oloa a Walker elevator i Siamani.Ua manumalo i le "pito i luga ole elevator ituaiga e sefulu i Saina" mo le tele o taimi, ma manumalo i le suafa mamalu o "le sefulu pito i luga o oloa gaosi oloa faatauina mai e le malo o le atunuu", "provincial high-tech atinaʻe ma R & D centre", "AAA standardization. pisinisi amio lelei" ma isi.O ituaiga oloa e aofia ai le lautele lautele, e aofia ai le lifi pasese, escalator, lifi uta, lifi fale ma isi laina oloa atoa.

Kone lifi · faiga Europa · malosi atoatoa: ★★★

Kone Elevator Saina, ofisa autu i Shanghai, e 34 lala, 110 auaunaga ma sili atu nai lo le 3400 tagata faigaluega i Saina.I le taimi nei, ina ua maeʻa faʻaopoopoga tupe faavae e lua i le 2010 ma le 2015, o loʻo i ai i le KONE Elevator Saina se laumua resitalaina o le US $ 116 miliona, ma avea ma gaosiga sili ona tele ma sili ona malosi ma R & D faavae o le vaega KONE i le lalolagi.I le 20 tausaga ua tuana'i, ua fa'atūina e KONE lifi lona tulaga e tatau ai o se fa'ailoga fa'ava-o-malo ma ta'ita'ia tulaga fa'apitoa, tulaga lelei o oloa ma ata lelei o auaunaga, ma ua manumalo i le mamalu o le "fa'ailoga fa'amalieina a le atunu'u" mo le tele o taimi.

Thyssen elevator · Europa · malosi atoatoa: ★★★

O le ThyssenKrupp Elevator Group, o se lala o le ThyssenKrupp Group, o se tasi o le tele o fale gaosi eletise ma escalator i le lalolagi, o loo tumau pea le malosi o le atinae i le tauvaga malosi i le va o ituaiga eletise Amerika ma Iapani.I le faaiuga o le 2015, ThyssenKrupp na tatalaina se ata fou fou ma faʻaaogaina se faʻailoga tuʻufaʻatasia.E manino lava, o lenei atinaʻe tuai mai Siamani o loʻo feagai ma suiga loloto ma toe fuataʻi.

Otis Elevator · Matagaluega Amerika · malosi atoatoa: ★★★★

Otis Elevator Company ose lala e pulea atoa e United Technologies.Talu mai le 2014, o loʻo galue Otis i le itu o le tausiga ona o le tele o "faʻalavelave" i le maketi Saina.I le China International Elevator Exhibition i le 2016, o le Otis Elevator (Saina) Investment Co., Ltd. na faʻasalalau le faʻalauiloaina aloaia o fofo auaunaga faʻaleleia atoatoa, e aofia ai le faʻaogaina o le faʻaleleia o le faʻaleleia o le eletise ma le Otis subway maintenance system.

Fujida lifi · faiga Iapani · malosi atoatoa: ★★★★

Fujida vaega na faavaeina i le 1948 e masataro Uchiyama.I le avea ai ma se tasi o nai tagata gaosi tomai faapitoa i le alamanuia alamanuia, Fujida vaega o se lalolagi multinational atinaʻe o loʻo faʻaogaina i le avanoa telefoni feaveaʻi e pei o lifi, escalators, feʻaveaʻi auala savali ma mea e paka ai taavale.I le 2003 ma le 2006, Shanghai Fujida elevator R & D Co., Ltd. ma Fujida elevator accessories (Shanghai) Co., Ltd. na faavaeina tutoatasi, ma fausia ai se mamanu auaunaga tolutasi ma oloa R & D, gaosiga ma sapalai o le autu. i Saina.

Toshiba Elevator · faiga Iapani · malosi atoatoa: ★★★★

O le pisinisi a Toshiba Elevator i Saina na amata i le 1995. Faatasi ai ma Shanghai ma Shenyang faavae o le autu, ua faia e Toshiba Elevator taumafaiga uma e faʻalauteleina le atinaʻeina o pisinisi e aofia ai le teritori atoa o Saina.Ia Aperila 2016, na faʻalauiloa ai foi e Toshiba Elevator se faiga fou mataʻituina mamao e faʻaleleia atili ai le saogalemu o le lifi ma le lelei o galuega e ala i le mataʻituina mamao mamao o le faʻaogaina o le lifi.

E tusa ai ma le poto masani o tagata, Toshiba Elevator tosmove-neo tekinolosi e faʻavae i luga o le Toshiba super lithium-ion maa "SCIB" tulaga ese.E tusa lava pe faʻamalo le lifi, e mafai ona iloa se faʻagaioiga faʻaauau e oʻo atu i le 30 minute (le umi i le alamanuia).

Shanghai Mitsubishi Elevator · faasologa Iapani · malosi atoatoa: ★★★

I le 1987, Shanghai Mitsubishi Elevator Co., Ltd. na faʻavae faʻatasi e Shanghai Electromechanical Co., Ltd. ma Mitsubishi Electric Co., Ltd. o Iapani.O lona fa'asoa fa'atau oloa o lo'o tumau pea le tulaga ta'imua i le maketi i totonu o le atunu'u talu mai le 1941. O se tasi lea o le 500 sili ona tele pisinisi fa'apisinisi mai fafo i Saina.I le taimi nei, o Shanghai Mitsubishi e 80 lala i le salafa o le atunuʻu, ma sili atu i le 8500 tagata faigaluega, sili atu i le 600 nofoaga faʻaleleia ma sili atu i le 20000 tagata faigaluega faʻapipiʻi.I le 2014, na toe faʻaleleia e le kamupani le nofoaga autu o le auʻaunaga, fausia se faʻamaumauga tele, faʻatasi ma Remes III elevator Initaneti o mea, vave tali atu i le faʻaogaina o le elevator, faʻalavelave tagata ma isi faʻalavelave faʻafuaseʻi, ma faʻatutuina le "1 + 5 logistics sub center" i le salafa o le atunuʻu ina ia faʻamautinoa le agavaʻa ma le lava o le sapalai o mea faʻaalu lifi.

Schindler Elevator · Faiga Europa · malosi atoatoa: ★★★

O le Schindler group o le kamupani gaosi escalator aupito tele i le lalolagi ma o le kamupani lona lua sili ona tele i le lalolagi.I le taimi nei, o le vaega a Schindler e sili atu nai lo le 90 kamupani umia i le silia ma le 100 atunuu ma itulagi i le salafa o le lalolagi, ua faʻatuina le sili atu i le 1000 lala poʻo lala, faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o le tausaga e sili atu i le 10 piliona Swiss francs, ma sili atu i le 1 piliona tagata. ave Schindler elevators ma escalators i le lalolagi i aso uma.

Ina ua maeʻa ona ulufale atu i le atinaʻeina o Saina, Schindler Elevator ua tuuto atu i le tuʻuina atu o oloa sili ona lelei ma auaunaga mo faʻailoga maualuluga a Saina, fale faʻatau pisinisi ma felauaiga lautele.Schindler i le lalolagi e ta'ita'ia le fa'atonuga o le fola - tekinolosi uafu, fa'atasi ai ma lona masani i fofo o felauaiga faufale ma fa'aoga fa'atekonolosi, ua faasolosolo malie ona talia e le tele ma le tele o fale maualuluga i Saina.

Xizi Otis Elevator · Matagaluega Amerika · malosi atoatoa: ★★★

Xizi Otis Elevator Co., Ltd. ose lala taua o le OTIS elevator i lalo ole United Technologies i Saina.Xizi Otis na faavaeina ia Mati 12, 1997. E lua falegaosimea i Hangzhou ma Chongqing, o se falesuesue ua faamaonia e Saina National Certification and Accreditation Administration (CNAs), ma se faʻatauga ma le tausiga o fesoʻotaʻiga o le tele o lala ma le faitau selau o nofoaga o auaunaga le atunuu.

I le tausaga fa'auro o pisinisi fa'atau fanua, Xizi Otis Elevator Co., Ltd. na fa'aauau pea ona faia taumafaiga tetele i le pito i luga o le 100 tagata fa'atau fanua.E le gata ina ausia ma le manuia le galulue faatasi ma le tele o pisinisi pito i luga o le 100 i Saina, e pei o le Vanke Group, Jindi group ma Jinke group, ae na faia foi ma le manuia se numera tele o galuega tau fanua maualuga i le atunuu atoa.

Hitachi (Saina) lifi · faiga Iapani · malosi atoatoa: ★★★

Hitachi e masani ona pipii atu i le manatu o le "tagata-oriented, ultra-high speed and sustainable development of elevators in China" i le 2014. I le taimi lava e tasi, Hitachi e masani ona pipii atu i le manatu o le "tagata-oriented, ultra-high- saoasaoa ma ultra-maualuga-saosaoa atinae o lifi i Saina".I le taimi lava e tasi, e masani lava ona faia e Hitachi se lavelave i tekinolosi elevise i le 2014, E tuʻuina atu foʻi i luma le manatu o le faauo o tagata, ma ua manumalo i le igoa o le "tagata faʻaoga faʻamalieina Enterprise" mo le fa tausaga sosoo, o le "2005 Guangzhou alualu i luma faʻatasi. ", le 2011 Guangdong Provincial Government Quality Award ma isi mamalu.

O loʻo i luga o le lisi lea o faʻataʻitaʻiga e sefulu pito i luga ole lalolagi ile 2018 ma le tufatufaina atu o faʻasologa o laina eletise e tolu i Europa, Amerika ma Iapani.E mafai ona iloa o le mamanu o loʻo i ai nei o lifi i totonu o le atunuʻu ua faasolosolo malie ona faʻaalia, lea o loʻo faʻaogaina ai le Occidental ma Iapani.I tausaga talu ai nei, o lifi a Europa na taʻitaʻia e Vaux elevator ua faia ni taunuʻuga mataʻina e ala i fefaʻatauaʻiga fefaʻasoaaʻi ma felagolagomai, ma o loʻo faʻaauau pea ona iloa e le maketi.Faatasi ai ma le faʻavaeina o le faʻasologa o le lifi, o le a sili atu le malosi o tauvaga fefaʻatauaʻiga, ma o lenei tauvaga faʻatauvaʻa o le a faʻaauau pea ona faʻalauteleina le soifua maloloina o le alamanuia atoa.


Taimi meli: Mati-03-2022